Tilbud

Bukser | Kvinder Hummel W Ci Seamless Mid Waist Tights Grøn

DKK 319.88 DKK 161.04

Hummel W Ci Seamless Mid Waist Tights – Dame Tights W Ci Mid Tights fra Hummel er fremstillet i 4-vejs strækbart materiale med BeeCool teknologi, som sikrer dig en behagelig og komfortabel føl…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM8155 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Hummel W Ci Seamless Mid Waist Tights – Dame Tights
W Ci Mid Tights fra Hummel er fremstillet i 4-vejs strækbart materiale med BeeCool teknologi, som sikrer dig en behagelig og komfortabel følelse under træning. Så hvad enten du dyrker yoga, styrketræner eller udfører anden form for fitness, så vil det fleksible og åndbare materiale sikrer dig en fantastisk komfort, da det både er fugttransporterende og antibakterielt, hvoraf sidst nævnte forhindrer dårlig lugt over tid.
Antibakterielt træningstøj fra Hummel – Køb tights til damer her!
Tightsene har en fleksibel pasform, som tilpasser sig kroppens bevægelser og den mellemhøje talje samt ribkanterne i benenderne sikrer en tætsluttende pasform. Bukserne er fremstillet i et seamless design og sammen med flatlock sømmene sikrer det et optimalt velvære under hele træningen uden indskrænkende gener fra tøjet.
Af sidste nævneværdige detaljer har de indvævede Hummel Ikoner på lænden, Hummel Logo på vestre hofte samt de ikoniske Hummel vinkler ned ad benene.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Kvinder Hummel W Ci Seamless Mid Waist Tights Grøn”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret