Tilbud

Bukser | Kvinder Nanok Thermoset, Jr Blå

DKK 269.38 DKK 161.04

Nanok Thermoset, Jr – Børne Termotøj Her får du et trendy og slidstærkt sæt termotøj med fiberfoer til børn fra Nanok. Sættet er fremsti…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM8200 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Nanok Thermoset, Jr – Børne Termotøj
Her får du et trendy og slidstærkt sæt termotøj med fiberfoer til børn fra Nanok. Sættet er fremstillet i åndbart, vind- og smudsafvisende polyester med forstærkninger på udsatte steder, som kan bruges alene eller som mellemlag.
Hold dit barn varmt på kolde dage – Køb termotøj til børn her!
Thermoset Jr er designet med en gennemgående YKK-lynlås, indvendig vindklap samt hagebeskytter i toppen, hvoraf sidstnævnte forhindrer lynlåsen i at irriterer hagen ved brug.
Jakken er forsynet med en ribkant i både kraven samt i ærmeenderne, hvilket lukker af for kold luft. Ydermere kan jakkens bund justerer med snører og fjederlåse. Bukserne er designet med en elastisk kant i taljen samt elastiske og tætsluttende kanter i benenderne.
Af opbevaringsmuligheder har Jakken to indvendige åbne inderlommer samt to udvendige lommer.
Af andre nævneværdige detaljer har jakken et broderet Nanok logo på venstre bryst, reflekser på højre arm samt bukserne på venstre ben for at forbedre synligheden, når det er mørkt. Ydermere har både jakke og bukser indvendige navnetags hvorpå du kan skrive dit barns navn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Kvinder Nanok Thermoset, Jr Blå”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret