Tilbud

Bukser | Kvinder Nico Windproof Tights 21, Uni. Sort

DKK 404.06 DKK 161.04

Nico Windproof tights 21, Uni. – Voksen Tights Her får du et par komfortable vinter løbetights til både herrer og damer, der er fremstillet i svedtran…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM8134 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Nico Windproof tights 21, Uni. – Voksen Tights
Her får du et par komfortable vinter løbetights til både herrer og damer, der er fremstillet i svedtransporterende, åndbart og hurtigttørrende materiale og med en vindtæt membran for forsiden af benet, som skærmer af for den kolde vind.
Lad ikke dårligt vejr og kulde stoppe dig -Køb Nico Windproof Tights til voksen her!
Når det bliver koldere i vejret og dagene bliver kortere kan det være en god ide at vælge et par vinter løbetights da disse kan gøre din løbetur mere behagelig samt give dig en forbedret synlighed i mørket. Modellen er designet med flade reflekssyninger, som både forhindrer gener mod huden og lyser op, når de bliver ramt af et lys. Derudover er bukserne forsynet med ekstra refleksdetaljer, der sikrer bedre synlighed i den mørke tid.
Det strækbare og behagelige interlock materiale giver en sublim bevægelighed og går ydermere bukserne squat proof, så du ikke behøver at bekymre dig om man kan se igennem materialet når det bliver strukket.
Den brede elastiske kant i taljen er udstyret med indvendig snørejustering, så du kan justere pasformen i taljen. En sidste smart detalje er den praktiske lynlåslomme bagpå med plads til opbevaring af småting.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Kvinder Nico Windproof Tights 21, Uni. Sort”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret