Tilbud

Bukser | Kvinder Nord Joe Cover 22, Sr. Blå

DKK 834.48 DKK 409.92

NORD Joe Cover 22, Sr. – Herre Regnbukser Smarte herre regnbukser fra NORD med praktisk lynlås siden og god vejrbeskyttelse. Klæd dig godt på i regnvejr – Køb NORD regnbukser her! Disse lækre regnbukser kommer i en vind-…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM8036 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

NORD Joe Cover 22, Sr. – Herre Regnbukser
Smarte herre regnbukser fra NORD med praktisk lynlås siden og god vejrbeskyttelse.
Klæd dig godt på i regnvejr – Køb NORD regnbukser her!
Disse lækre regnbukser kommer i en vind- og vandtæt samt åndbar kvalitet, der holder dig tør og komfortabel i alt slags vejr. Materialet kan modstå et vandsøjletryk på op til 10.000mm, har tapede sømme og imponerende åndbarhed.
En særlig smart detalje er den vandtætte 2-vejs lynlås langs benet i begge sider, der giver mulighed for at lufte godt ud og tage bukserne af og på imens du har sko på fødderne.
Den halvelastiske talje sikrer en velsiddende pasform og lukkes ved hjælp af en klassisk lynlås og to knapper. Benafslutningen er også designet med en halvelastisk kant med knaplukning over lynlåsen.
Af opbevaringsmuligheder har den smarte regnbuks to sidelommer med vandtæt lynlås, så du kan have småting med på farten.
Har du brug for et komplet regnsæt kan du med fordel sætte NORD Joe Cover 22, Sr. sammen med den tilhørende regnjakkeNORD Joe 22, Sr.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Kvinder Nord Joe Cover 22, Sr. Blå”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret