Tilbud

Fleecetrøjer | Kvinder Kari Traa W Røthe Midlayer Grøn

DKK 757.62 DKK 322.08

Kari Traa W Røthe Midlayer – Dame Fleecetrøje W Røthe Midlayer fleece er en utrolig lækker og vamset fleece med opkradset overflade fremstillet i 100% polyester, hvilket gør den særdeles varm uden at gå på kompromis med åndbarheden. Fleecen kan bruges for s…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM7491 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Kari Traa W Røthe Midlayer – Dame Fleecetrøje
W Røthe Midlayer fleece er en utrolig lækker og vamset fleece med opkradset overflade fremstillet i 100% polyester, hvilket gør den særdeles varm uden at gå på kompromis med åndbarheden. Fleecen kan bruges for sig selv på kølige dage eller som midlayer under en skaljakke, når det er koldt.
Varm på kolde dage – Køb W Røthe Midlayer her!
Fleecen er designet med en gennemgående lynlås med hagebeskytter i toppen. Ydermere har den en indvendig vindklap som forhindrer kold luft i at komme ind under fleecen og nedkøle dig. Den høje krave skærmer samme med ribkanterne i ærmeenderne også mod at kold luft kommer ind under fleecen.
Af opbevaringsmuligheder har fleecen foruden lommen på venstre bryst ydermere to sidelommer, som alle lukkes med lynlås. Ydermere har fleecen to indvendige åbne lommer.
Som nogle sidste nævneværdige deltaljer, så har fleecen pullers på alle lynlåse samt et stort Kari Traa Logo på venstre bryst og en elastisk bund.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleecetrøjer | Kvinder Kari Traa W Røthe Midlayer Grøn”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret