Tilbud

Jakker | Kvinder 2117 Of Sweden W Kville 3L Eco Ski Jacket Flerfarvet

DKK 1159.49 DKK 519.72

2117 of Sweden W Kville 3L ECO Ski Jacket – Dame Skaljakke Her får du en dame skaljakke fra 2117 of Sweden, der er helt vandtæt, vindtæt og ventilerer på en ekstrem …

På lager

Varenummer: ARS2698/XM8822 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

2117 of Sweden W Kville 3L ECO Ski Jacket – Dame Skaljakke
Her får du en dame skaljakke fra 2117 of Sweden, der er helt vandtæt, vindtæt og ventilerer på en ekstrem god måde.
Perfekt til aktiviteter med høj intensitet – Køb W Kville Eco Ski Jacket her!
Kville 3L ECO Jacket er en 3-lags skaljakke med et imponerende vandsøjletryk på 20.000mm og en sublim åndbarhed på 30.000 g/m2. Derudover er syningerne tapede, så jakken er klar til at håndtere ekstreme vejrforhold.
Med en skaljakke kan du selv styre temperaturen ved at bruge lag på lag princippet, så du tilpasser varmen ved at bruge flere lag indenunder. Dette gør jakken yderst alsidig og du kan både bruge den til skiløb of hverdag.
Jakken har 4-vejs stretch, der giver en optimal pasform, ligesom du kan justere pasformen i bunden vha. snoretræk, på hætten vha. snoretræk, ved kraven vha. af en ekstra lynlås og ved ærmeenderne vha. velcrolås. Derudover er der bløde og elastiske håndledsvarme med tommelfingerhul.
Af opbevaringsmuligheder har jakken to rummelige sidelommer med vandtætte lynlåse, en liftkortlomme på venstre ærme, en indvendig netlomme til skibrillen og to inderlommer med hhv. lynlås og velcroluk samt ledningsudgang.
Flere gode detaljer er ventilationslynlåsene under ærmerne og den praktiske RECCO® reflektor, der kan hjælpe redningstjenesten med at finde personer, der er faret vild eller kommet til skade ude i naturen.
Du får altså en sublim skaljakke, som kan bruges på både lune og kolde dage. Ønsker du hele sættet kan du købe de passende skibukser 2117 of Sweden W Kville 3L Eco Ski Pant.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Jakker | Kvinder 2117 Of Sweden W Kville 3L Eco Ski Jacket Flerfarvet”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret