Tilbud

Jakker | Kvinder Columbia Challenger Anorak Rød

DKK 1431.06 DKK 614.88

Columbia Challenger Anorak – Herre Vinterjakke Her får du en skøn let forret vinter jakke til herre fra Columbia, der tilmed er vandtæt. Retro jakken – Køb Columbia Challenger Anorak her! Få retro fornemmelser med denne …

På lager

Varenummer: ARS2698/XM7550 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Challenger Anorak – Herre Vinterjakke
Her får du en skøn let forret vinter jakke til herre fra Columbia, der tilmed er vandtæt.
Retro jakken – Køb Columbia Challenger Anorak her!
Få retro fornemmelser med denne smarte herrejakke fra Columbia. Jakken er lavet som en anorak med et fedt farvespil mellem farverne.
Denne jakke er lavet med en let 100g mircotemp XF II foring der giver en god beskyttelse på de varmere vinterdage. Som et kæmpe plus er jakken vandtæt og holder dig derved tør i alt slags vejr.
Challenger Anorakken er designet med en halv lynlås, her af kommer navnet anorak. Lynlåsen er udstyret med en vindflap med velcroluk. Vindflappen sikre at vinden ikke suser ind og gør dig kold på brystet. Under armen i højre side finder du endnu lynlås du kan lyne op så jakken er lettere at komme i.
Den faste hætte har velcrojustering i nakken og elastikjustering i front. På toppen af hætten finder du et stort broderet Columbia logo.
Til opbevaring er der midt på mave en stor kængurulomme. Denne lommer er en 2i1, du har adgang til en del fra toppen, denne del har en lynlås og beskyttelsesflap. Den anden del har du adgang til fra siderne, denne adgang er ligeledes udstyret med lynlås og beskyttelsesflap.
Som sidste nævneværdige detaljer, har anorakken delvis elastiske manchetter med velcrojustering samt et stort Columbia logo på kængurulommen.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Jakker | Kvinder Columbia Challenger Anorak Rød”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret