Tilbud

Jakker | Kvinder Helly Hansen Barents Parka Grå

DKK 1259.04 DKK 622.20

Helly Hansen Barents Parka – Herre Vinterjakke Her får du en moderne herre vinterparka fra Helly Hansen med varmt for og god vejrbes…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM7487 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Helly Hansen Barents Parka – Herre Vinterjakke
Her får du en moderne herre vinterparka fra Helly Hansen med varmt for og god vejrbeskyttelse.
Perfekt til en kold vinter – Køb Helly Hansen Barents Parka her!
Denne lange vinterjakke til herrer kommer med en vind- og vandtæt samt åndbar HELLY TECH® membran og en DWR overflade behandling, hvilket beskytter dig godt mod vind og vejr.
Jakken er foret med Dupont™ isolering, hvilket er et letvægtsfor, der giver overlegen komfort og isolering på grund af dets unikke flerlags-struktur. Det bløde pilefor i kraven og hætten sørger desuden for endnu mere komfort og varme.
Den justerbare hætte er udstyret med en kunstig pelskant, der er med til at beskytte dit ansigt mod vejret, men kan også lynes af, hvis det ikke lige er dig.
Den hoftelange parka er lidt længere bagpå og forsynet med bløde ribkanter ved ærmeafslutningen, hvilket giver god beskyttelse mod vejret. Den gennemgående lynlås er beskyttet af både en ind- og udvendig vindklap, hvoraf den udvendige kan lukkes med knapper.
Barents Parka har rigtig meget plads til opbevaring, da den er designet med to rummelige drop down lommer, to brystlomme og en indvendig netlomme, som alle lukkes vha. trykknapper. Ydermere er der en indvendig lynlåslomme til sikker opbevaring af dine værdigenstande.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Jakker | Kvinder Helly Hansen Barents Parka Grå”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret