Tilbud

Jakker | Kvinder Helly Hansen W Lisburn Rain Coat Mørkeblå

DKK 995.52 DKK 614.88

Helly Hansen W Lisburn Rain Coat – Dame Regnjakke Vind- og vandtæt dame regnfrakke i et smart urban design, der gør at jakken ikke kun kan bruges i regnvejr, men også som hverdagsjakke. Hold regnen på afstand – Køb Helly Hansen W Lisburn Rain Coat! Her f…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM7663 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Helly Hansen W Lisburn Rain Coat – Dame Regnjakke
Vind- og vandtæt dame regnfrakke i et smart urban design, der gør at jakken ikke kun kan bruges i regnvejr, men også som hverdagsjakke.
Hold regnen på afstand – Køb Helly Hansen W Lisburn Rain Coat!
Her får du en fin lang regnjakke med gode funktioner, der holder dig tør i regnvejr. Det vind- og vandtætte samt åndbare HELLY TECH® Protection materiale og de tapede sømme holder effektiv vand ude.
For at du kan komme af med varmen er jakken forsynet med en ventilationsåbning på ryggen og meshfor på indersiden på den øverste del af jakken. Derudover har materialet en god åndbarhed.
Jakken åbnes og lukkes fortil med en gennemgående 2-vejs lynlås, der giver dig mulighed for at lyne op nedefra, når du f.eks. har brug for mere benfrihed på cyklen. En vindflap på indersiden af lynlåsen sikrer at vinden ikke blæser igennem lynlåsen.
For ekstra beskyttelse er jakken udstyret med en justerbar hætte, som både kan tilpasses bagpå og i hver side, så den sidder helt perfekt. ærmeenderne kan også tilpasses ved hjælp af trykknapper.
Flere gode detaljer er to praktiske sidelommer med lynlåse og synlige refleksdetaljer på ærmerne, der sikrer at du bliver set i trafikken.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Jakker | Kvinder Helly Hansen W Lisburn Rain Coat Mørkeblå”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret