Tilbud

Jakker | Kvinder Jack Wolfskin W North York Coat Sort

DKK 1156.56 DKK 570.96

Jack Wolfskin W North York Coat – Dame Vinterjakke Moderne dame vinterjakke fra Jack Wolfskin, der holder dig varm på de kolde vinter- og efterårsdage. Gør dig klar til vinteren – Køb W North York Coat her! Denne lækre parka har en ekstra var…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM7564 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Jack Wolfskin W North York Coat – Dame Vinterjakke
Moderne dame vinterjakke fra Jack Wolfskin, der holder dig varm på de kolde vinter- og efterårsdage.
Gør dig klar til vinteren – Køb W North York Coat her!
Denne lækre parka har en ekstra varm isolering af genanvendte fibre, som sammen med det slanke og lange snit sørger for god varme fra din nakke til dine lår. Det vindtætte og vandafvisende ydermateriale beskytter dig ydermere mod det dårlige vejr.
Jakken er designet med en justerbar hætte, som desuden kan knappes af. De to sidelommer giver plads til opbevaring og er perfekte til at varme dine kolde hænder op takket være det bløde fleece materiale på indersiden. En inderlomme med lynlås gør det nemt at opbevare mobil og penge sikkert.
Den gennemgående YKK-lynlås er forsynet med indvendig vindflap, der sikrer at vinden ikke kan suse igennem lynlåsen. Derudover kan lynlåsen lynes op både oppe- og nedefra, så du f.eks. kan få mere benfrihed når du cykler.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Jakker | Kvinder Jack Wolfskin W North York Coat Sort”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret