Tilbud

Jakker | Kvinder Kari Traa W Kvitne L Jacket Blå

DKK 1440.58 DKK 592.92

Kari Traa W Kvitne L Jacket – Dame 3-i-1 Jakke Alsidig og funktionel 3-i-1 jakke fra Kari Traa, som der kan bruges i alt slags vejr. Funktionelt tøj med stil – 3-i-1 fra Kari Traa! Kvitne L Jacket er en fritidsjakke, der holder dig, tør og varm …

På lager

Varenummer: ARS2698/XM7595 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Kari Traa W Kvitne L Jacket – Dame 3-i-1 Jakke
Alsidig og funktionel 3-i-1 jakke fra Kari Traa, som der kan bruges i alt slags vejr.
Funktionelt tøj med stil – 3-i-1 fra Kari Traa!
Kvitne L Jacket er en fritidsjakke, der holder dig, tør og varm uden at gå på kompromis med stilen. Den vind- og vandtætte yderjakke her et vandsøjletryk på 5.000mm og beskytter dig mod regn- og blæsevejr samt en åndbarhed på åndbarhed 5.000 MVP, så fugt fra kroppen ikke ophobes inde i jakken, mens den lækre inder jakke sørger for en god varmeisolering på de koldere dage.
Yderjakken er designet med en 2-vejs YKK-lynlås med hagebeskytter i toppen og både ind- og udvendige vindstoppere, hvoraf den sidstnævnte ydermere kan lukkes med trykknapper. Det giver dig mulighed for at lyne op nedefra, når du f.eks. har brug for mere frirum til dine ben under en cykeltur.
Yderjakken er fremstillet med ærmeender der kan justeres med trykknapper samt en med elastisk snører og fjederlåse justerbar hætte. Inder jakken har elastiske kanter i både hætte, ærmeender samt i bunden.
Til opbevaring har yderjakken to store sidelommer med lynlås samt to sidelommer med trykknap. Inder jakken er udstyret med to åbne stiklommer i siden.
Brug jakkerne sammen eller hver for sig – alt efter vejret!

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Jakker | Kvinder Kari Traa W Kvitne L Jacket Blå”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret