Tilbud

Jakker | Kvinder Mikk-Line Jr Aop Jacket Flerfarvet

DKK 592.92 DKK 322.08

Mikk-Line Jr AOP Jacket – Børne Vinterjakke Her får du en lækker kvalitetsjakke til børn fra Mikk-line med AOP-print, som er fremstillet i 100% polyester med en vind- og vandtæt membran (vandsøjlet…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM7652 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Mikk-Line Jr AOP Jacket – Børne Vinterjakke
Her får du en lækker kvalitetsjakke til børn fra Mikk-line med AOP-print, som er fremstillet i 100% polyester med en vind- og vandtæt membran (vandsøjletryk 8000 mm.) samt tapede syninger, som ydermere har fået en PVC-fri Bionic Finish overfaldebehandling.
Vinterjakker til børn fra Mikk-line – Køb dem her!
Jakken er designet men en gennemgående YKK-lynlås med hagebeskytter i toppen og har både indvendig- og udvendig stormklapper, hvoraf sidstnævnte lukkes med trykknapper. Ydermere er jakken forsynet med varmeisolerende fiberfyld og som sammen med den bløde fleece inderside giver jakken en ekstra blød og komfortabel følelse.
Derudover har jakken en med trykknapper aftagelig hætte, som ligeledes har et indvendigt fleecelag samt elastiske kanter og en skygge i front.
Af opbevaringsmuligheder har jakken to udvendige sidelommer, som lukkes med trykknapper.
Jr AOP Jacket har i ærmeenderne tætsiddende ribkanter, så kold luft ikke kan trænge ind i jakken og nedkøle dit barn. Desuden kan bunden justeres med elastiske stropper med fjederlåse.
Af sidste nævneværdige detaljer har jakken reflekser på både bryst, ryg og på sidelommerne.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Jakker | Kvinder Mikk-Line Jr Aop Jacket Flerfarvet”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret