Tilbud

Jakker | Kvinder Nord Joy 22, W. Blå

DKK 945.74 DKK 490.44

NORD Joy 22, W. – Funktionel Dame Regnjakke Super lækker dame regnjakke fra NORD i en behagelig kvalitet og med god vind- og vandtæthed. Hold dig tør i regnvejr – Shop NORD Joy 22, W. nu! Her får du en sublim regnjakke med et vandsøjletryk på 10.000mm, tape…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM7686 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

NORD Joy 22, W. – Funktionel Dame Regnjakke
Super lækker dame regnjakke fra NORD i en behagelig kvalitet og med god vind- og vandtæthed.
Hold dig tør i regnvejr – Shop NORD Joy 22, W. nu!
Her får du en sublim regnjakke med et vandsøjletryk på 10.000mm, tapede sømme og en åndbarhed på 10.000 g/m2, der giver dig fuld beskyttelse på regnvejrsdage, uanset om du skal bruge den på en vandretur eller på vej til arbejde.
Regnjakken er designet med en rummelig hætte, som kan justeres ved hjælp af snoretræk og er designet med elastikkant. Derudover kan bunden justeres med snoretræk og de afrundede ærmeafslutninger er også forsynet med en halvelastisk kant for en velsiddende pasform.
Den gennemgående og slidstærke YKK-lynlås er forseglet og designet med indvendig vindflap og hagebeskytter, så hverken vind eller vand kan trænge igennem.
To vandtætte sidelommer med lynlås og en inderlomme med lynlås giver god plads til sikker opbevaring af alle de ting, som du skal have med på farten.
Hvis du har brug for et komplet regnsæt, så kan du sætte NORD Joy 22, W. sammen med regnbukserne NORD Joy Cover 22, W.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Jakker | Kvinder Nord Joy 22, W. Blå”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret