Tilbud

Løbesko | Kvinder Adidas W Supernova Lilla

DKK 1244.40 DKK 490.44

Adidas W SuperNova – Dame Løbesko Her får du et par alsidige og funktionelle løbesko fra Adidas til damer med almindelig pasform, som kan bruges til løb på både asfalt såvel som på skovstier, da den zoneindelte sål er fremstillet af gu…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM9118 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Adidas W SuperNova – Dame Løbesko
Her får du et par alsidige og funktionelle løbesko fra Adidas til damer med almindelig pasform, som kan bruges til løb på både asfalt såvel som på skovstier, da den zoneindelte sål er fremstillet af gummi og sammen med boost and bounce mellemsålen giver dette en stødabsorberende og let fjedrende afsæt, hvilket sikrer en sublim løbekomfort.
Løbesko til damer – Køb Løbesko fra Adidas her!
Skoene er designet med en ekstra høj og forstærket hælkappe, hvilket holder skoen på plads på din fod samt en åndbar speciel konstrueret mesh overdel, så skoen forbliver komfortabel at have på i mange timer. Den i skoen indbyggede støtte langs skoens sider samt snørebånds lukningen sikrer dig en solid støtte selv når underlaget er en smule ujævnt.
W Supernova fra Adidas er fremstillet i Primegreen genanvendte produkter og som en ekstra detalje er skoen fremstillet med ekstra forstærkede snørebåndshuller.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Løbesko | Kvinder Adidas W Supernova Lilla”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret