Tilbud

Regntøj | Kvinder Helly Hansen Skagen Offshore Bib Mørkegrå

DKK 1084.82 DKK 563.64

Helly Hansen Skagen Offshore Bib – Herre Sejlerbukser Her får du et par lækre herre sejlerbukser fra Helly Hansen, der giver dig fuld beskyttelse på sejlturen. Sejlertøj fra velkendte Helly Hansen – Køb Skagen Offshore BIB her! Denne buks …

På lager

Varenummer: ARS2698/XM7734 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Helly Hansen Skagen Offshore Bib – Herre Sejlerbukser
Her får du et par lækre herre sejlerbukser fra Helly Hansen, der giver dig fuld beskyttelse på sejlturen.
Sejlertøj fra velkendte Helly Hansen – Køb Skagen Offshore BIB her!
Denne buks er lavet i Helly Hansens Helly Tech® Performance materiale der giver dig en buks der er vind- og vandtæt med tapede sømme. Bukserne er ligeledes DWR-overflade behandlet som sikre dig fuld beskyttelse i alt slags vejr.
Bukserne er designet med elastiske seler der kan justeres ind, de kan justeres i taljen så de passer præcis til dig. I fronten finder du en 2-vejs slidstærk YKK lynlås der har en udvendig vindflap der er udstyret med en refleks.
Skagen Offshore er lavet med en ventilerende mesh på indersiden der sikre at kan komme af med varmen under dine sejleraktiviteter. Dette sikre ligeledes at bukserne har en god åndbarhed.
Til opbevaring finder du på højre lår en Cargo lomme med en slidstærk YKK® AquaGuard® lynlås der er vandafvisende. På venstre lår finder du en Mest last lomme der lukkes med velcro. Til sidst finder du to brystlommer der er er foret med fleece indvendig, disse lommer lukke med velcro.
Du kan med fordel matche denne buks med Helly Hansen Skagen Offshore Jacket for et fuldendt look.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Regntøj | Kvinder Helly Hansen Skagen Offshore Bib Mørkegrå”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret