Tilbud

Regntøj | Kvinder Helly Hansen W Seven J Set Sort

DKK 933.30 DKK 614.88

Helly Hansen W Seven J Set – Dame Regnsæt Fantastisk dame regnsæt fra Helly Hansen til en endnu mere fantastisk pris. Får stor glæde af regn…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM7748 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Helly Hansen W Seven J Set – Dame Regnsæt
Fantastisk dame regnsæt fra Helly Hansen til en endnu mere fantastisk pris.
Får stor glæde af regntøj i god kvalitet – Køb Helly Hansens Seven J Set her!
W Seven J Set er et regnsæt med et rigtigt solidt vandsøjletryk og tapede syninger, hvilket gør sættet yderst anvendeligt hvad enten du skal cykle til og fra arbejde, gå en tur med hunden og mange andre aktiviteter. Den gode åndbarhed, vind- og vandtæthed kommer via den indbyggede Helly Tech membran, hvilket holder dig tør og varm på kroppen.
For at give dette regnsæt et ekstra pift af funktionalitet så er overfladen DWR behandlet, hvilket gør at vandet ikke kan lægge sig på overfladen af beklædningen. Derudover er lynlåsen beskyttet af en vindklap, således at vandet heller ikke kan trænge igennem denne vej.
Da et regnsæt er designet til at kunne modstå alt vind og vejr, er der selvfølgelig også mulighed for at justere det alt efter dine behov og din pasform. Helly Hansen W Seven J Set kan justeres vha. elastik øverst på bukserne, nederst på jakken, ved hætten samt vha. velcrolåse ved både ærme- og benafslutninger.
Af andre smarte detaljer og funktioner har Helly Hansen W Seven J Set sidelommer med lynlåse, hagebeskytter og slidstærke YKK lynlåse.
Leder du efter et funktionelt regnsæt til damer, så er Helly Hansen W Seven J Set det rigtige valg.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Regntøj | Kvinder Helly Hansen W Seven J Set Sort”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret