Tilbud

Regntøj | Kvinder Jack Wolfskin W Stormy Point Jacket Mørkeblå

DKK 1070.18 DKK 622.20

Jack Wolfskin W Stormy Point Jacket – Dame Regnjakke Hvis du elsker at være udenfor uanset vejret, så er Jack Wolfskins W Stormy Poin…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM7707 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Jack Wolfskin W Stormy Point Jacket – Dame Regnjakke
Hvis du elsker at være udenfor uanset vejret, så er Jack Wolfskins W Stormy Point regnjakke et rigtigt godt valg. Den super lette og behagelige jakke beskytter dig i regn- og blæsevejr.
Tænk ikke på vejret – Køb Jack Wolfskin W Stormy Point Jacket nu!
Den funktionelle og pålidelige regnjakke er fremstillet i robuste materialer, som føles behagelig og blød og giver dig mulighed for at være udenfor uanset vejret.
Jack Wolfskins TEXAPORE materiale sørger for en fremragende vind- og vandtæthed samt god åndbarhed. Vandsøjletrykket på 10.000mm og forseglede sømme sikrer god beskyttelse mod elementerne.
Materialets lette vægt yder god komfort og med de elastiske ærmeafslutninger og en justerbar bund kan du tilpasse pasformen lige efter dit behov. Derudover kan du folde hætten sammen og gemme den i kraven.
En sidste god detalje af Stormy Point jakken er bluesign® certificeringen, hvilket betyder at jakken er produceret med en minimum effekt på mennesker og miljø, ansvarlig brug af ressourcer og en høj level af forbruger sikkerhed.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Regntøj | Kvinder Jack Wolfskin W Stormy Point Jacket Mørkeblå”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret