Tilbud

Regntøj | Kvinder Mikk-Line Jr Pu Rain Set Grøn

DKK 339.65 DKK 204.96

Mikk-Line Jr PU Rain Set – Børne PU Regnsæt Her får du et virkeligt lækkert sæt regntøj til børn fra Mikk-line fremstillet i 100% PU. Sættet er vind- og vandtæt med svejsede sømme, så dit barn holdes tørt på regn fyldte dage. Til de vå…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM8120 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Mikk-Line Jr PU Rain Set – Børne PU Regnsæt
Her får du et virkeligt lækkert sæt regntøj til børn fra Mikk-line fremstillet i 100% PU. Sættet er vind- og vandtæt med svejsede sømme, så dit barn holdes tørt på regn fyldte dage.
Til de våde dage – Køb regntøj til børn her!
Jr PU Rain set er designet med gennemgående lynlås og hagebeskytter i toppen, hvoraf sidstnævnte forhindrer lynlåsen i af kradse barnet under hagen ved brug. Ydermere har den en udvendig vindklap, som kan lukkets tæt med trykknapper og dermed skærmer af så kold luft og vanddråber ikke kan komme ind i jakken og nedkøle dit barn. Jakken er desuden forsynet med en med trykknap aftagelig hætte samt en krave med blød fleece på indersiden.
Andre nævneværdige detaljer på jakken er de smarte reflekser på både ærmer og ryg samt refleks pulleren på lynlåsen. Ydermere har ærmerne elastiske ærmeender, så de lukker tæt omkring barnets håndled og dermed forhindrer kold luft i at trænge ind i jakken.
Sættets bukser er designet med justerbare seler og kliklåse, så dit barn nemt selv kan tage dem af og på. Ydermere har bukserne en elastisk talje, som sikrer at de har en optimal pasform og slutter tæt omkring livet på dit barn.
Af andre nævneværdige detaljer har bukserne elastiske benender, navnetag indvendigt i bukserne som du kan skrive dit barns navn på samt refleksdetaljer på højre ben.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Regntøj | Kvinder Mikk-Line Jr Pu Rain Set Grøn”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret