Tilbud

Regntøj | Kvinder Nanok Crete, Sr. Blå

DKK 556.32 DKK 285.48

Nanok Crete, Sr. – Herre Regnjakke Her får du en enkel herre regnjakke med god vind- og vandafvisning. Beskytter mod vind og regnbyger – Køb Nanok Crete Sr her! Jakkens ma…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM7672 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Nanok Crete, Sr. – Herre Regnjakke
Her får du en enkel herre regnjakke med god vind- og vandafvisning.
Beskytter mod vind og regnbyger – Køb Nanok Crete Sr her!
Jakkens materiale har en vandsøjletryk på 3000mm samt tapede syninger, som kan modstå regn. På indersiden er jakken desuden beklædt med netfor for øget åndbarhed.
Crete Sr er designet med en aftagelig og justerbar hætte, som i øvrigt kan gemmes væk i kraven, når der ikke er brug for den. Den gennemgående lynlås på forsiden er udstyret med vindbeskytter på begge sider, der forhindrer vinden i at trænge igennem lynlåsen og nedkøle dig.
Af opbevaringsmuligheder har denne jakke både to sidelommer og en inderlommer, hvoraf de alle er udstyret med slidstærke lynlåse. En af inderlommerne er desuden designet med ledningsudgang til din mobiltelefon, musikafspiller eller lignende.
Flere gode detaljer er den med snoretræk justerbare bund samt velcrolåsene nederst på hver af de elastiske ærmeafslutninger, der gør det muligt at tilpasse pasformen efter dit behov.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Regntøj | Kvinder Nanok Crete, Sr. Blå”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret