Tilbud

Regntøj | Kvinder Nanok Hurup 21, Jr. Blå

DKK 673.44 DKK 285.48

Nanok Hurup 21, Jr. – Foret Børne Regnsæt Her får du et lækkert sæt PU regntøj med fleece foring til dit barn fra Nanok. Oplagt til dansk efterår og vinter – Køb Nanok Hurup 21, Jr. PU regntøj her! Med dette regnsæt i dit barns garderobe er i klar t…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM8049 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Nanok Hurup 21, Jr. – Foret Børne Regnsæt
Her får du et lækkert sæt PU regntøj med fleece foring til dit barn fra Nanok.
Oplagt til dansk efterår og vinter – Køb Nanok Hurup 21, Jr. PU regntøj her!
Med dette regnsæt i dit barns garderobe er i klar til de kolde efterårsdage samt varmer vinterdage.
Sættet er lavet i PU med fleeceforing indvending, hvilket gøre det perfekt til vådt og sjappet vejr. Fleeceforingen vil give dit barn en blød fornemmelse og ekstra varme på de kølige dage.
Jakken er designet med en gennemgående lynlås der har en vindflap på både inder- og ydersiden, hvoraf den yderste kan lukkes med trykknapper. I toppen af lynlåsen finder du en hagebeskytter der sikre dit barn ikke kradser sig på lynlåsen.
Jakkens hætte er sat på med trykknapper, hvilket er en stor sikkerhed for dit barn. Skulle det ske barnet sidder fast i en gren eller lignende vil hætten blive trukket af ved fare for kvælning.
Som et kæmpe plus er der lavet PU indvendig et lille stykke op i ærmerne, dette vil sikre at dit barns regnsæt ikke er vådt indvendig i lang tid, efter at have haft fingrene i vand eller lignende.
Bukserne er lavet med seler og delvis elastisk i taljen fra str. 80-110, derover er bukser med elastik i taljen samt elastikjustering. For enden af buksebenene finder du en praktisk elastik der går under foden der vil forhindre bukserne i at glide op af benet.
Både jakke og buks er udstyret med ophængs løkker samt reflekser der gør dit barn synlig i trafikken.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Regntøj | Kvinder Nanok Hurup 21, Jr. Blå”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret