Tilbud

Regntøj | Kvinder Nanok Ribe Sr. Sort

DKK 709.31 DKK 409.92

Nanok Ribe Sr. – Herre Regnsæt Her får du et super lækkert og ikke mindst meget funktionelt regnsæt til herrer med en kvalitet på højde med meget dyrere regnsæt. Regnsættet, der både er åndbart samt vind- og vandt…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM7754 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Nanok Ribe Sr. – Herre Regnsæt
Her får du et super lækkert og ikke mindst meget funktionelt regnsæt til herrer med en kvalitet på højde med meget dyrere regnsæt.
Regnsættet, der både er åndbart samt vind- og vandtæt (hele 8.000 mm. i vandsøjletryk), er fremstillet i 4-vejs strækbart materiale, hvilket giver dig stor bevægelsesfrihed.
Jakken har gennemgående lynlås med en hagebeskytter på toppen samt udvendig vindklap, hvoraf sidstnævnte forhindrer vind og vand i at trænge ind i igennem lynlåsen og nedkøle dig. For yderligere komfort er jakken desuden designet med ventilationspanelerpå ryggen samt med et indvendigt netfoer, hvilket sammenlagt øger den i forvejen gode åndbarhed.
Af justeringsmuligheder har jakken snoretræk i bunden samt en justerbar og aftagelig hætte. Endvidere sidder der i de elastiske ærmeender velcrolukninger, hvilket sikrer en tætsluttende og behagelig pasform.
Bukserne har af justeringsmuligheder snoretræk i den elastiske linning samt velcro luk og lynlåse i benenderne, hvoraf sidstnævnte sikrer en behagelig og tætsiddende pasform og samtidig forhindrer buksebene i at komme i klemme i cykelkæden.
Af sidste nævneværdige detaljer kan der nævnes at sættet har reflekser for øget synlighed i mørket, en behagelig og tætsluttende fleecekrave samt skjulte sidelommer med lynlåse.
På grund af sættets mange gode egenskaber og detaljer kan det bruges til både arbejde og fritid.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Regntøj | Kvinder Nanok Ribe Sr. Sort”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret