Tilbud

Regntøj | Kvinder True North Regnsæt Blå

DKK 625.86 DKK 322.08

True North Regnsæt – Herre Regnsæt Praktisk herre regnsæt fra True North i ny og forbedret kvalitet, der ikke kun sikrer god beskyttelse i regnvejr, men føles ogs…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM7710 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

True North Regnsæt – Herre Regnsæt
Praktisk herre regnsæt fra True North i ny og forbedret kvalitet, der ikke kun sikrer god beskyttelse i regnvejr, men føles også behagelig at have på.
Trods regnen – Køb billigt regntøj her!
Her får du et klassisk regnsæt i en dejlig let og blød kvalitet og med en vind- og vandtæt membran med et vandsøjletryk på 5.000mm. Derudover er alle syninger tapede, så vandet ikke kan trænge igennem.
For at sikre en god og velsiddende pasform er sættet forsynet med forskellige justeringsmuligheder. Den aftagelige hætte, jakkens bund og buksen talje er forsynet med snoretræk, mens både ærme- og benenderne er udstyret med velcrolåse.
Frontlynlåsen er beskyttet af både en indvendig og udvendig vindflap, hvoraf den udvendige lukkes med velcrolåse, hvilket forhindrer vinden i at blæse igennem lynlåsen og nedkøle dig.
Til opbevaring er jakken designet med to sidelommer med lynlås og en indvendig brystlomme, mens buksen er udstyret med to åbne sidelommer.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Regntøj | Kvinder True North Regnsæt Blå”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret