Tilbud

Regntøj | Kvinder True North W Regnsæt Sort

DKK 823.50 DKK 322.08

True North W Regnsæt – Dame Regnsæt Klassisk dame regnsæt fra True North i ny og forbedret kvalitet, der ikke kun sikrer…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM7698 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

True North W Regnsæt – Dame Regnsæt
Klassisk dame regnsæt fra True North i ny og forbedret kvalitet, der ikke kun sikrer god beskyttelse i regnvejr, men føles også behagelig at have på.
Beskyt dig mod regnen – Køb True North W Regnsæt her!
Dette regnsæt kommer i en dejlig let og blød kvalitet og er lavet med en vind- og vandtæt membran med et vandsøjletryk på 5.000mm. Alle syninger er desuden tapede, så vandet ikke kan trænge igennem.
For en god og velsiddende pasform er sættet designet med mange justeringsmuligheder. Den praktiske hætte, jakkens bund og buksen talje er forsynet med snoretræk, mens både ærme- og benenderne er udstyret med velcrolåse.
Den gennemgående frontlynlås er beskyttet af både en indvendig og udvendig vindflap, hvoraf den udvendige lukkes med velcrolåse, hvilket forhindrer vinden i at blæse igennem lynlåsen.
Til opbevaring er jakken designet med to sidelommer med lynlås og en indvendig brystlomme, men buksen er udstyret med to åbne sidelommer.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Regntøj | Kvinder True North W Regnsæt Sort”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret