Tilbud

Rygsække | Kvinder 2117 Of Sweden Tarpaulin Duffel Bag 60L Sort

DKK 472.87 DKK 241.56

2117 of Sweden Tarpaulin Duffel Bag 60L – Rejsetaske Tarpaulin er en funktionel, støv- og vandafvisende samt slidstærk duffelbag, som kan bruges til det meste, hvad enten det fx er som rejsetaske eller sportstaske så har denne 60…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM9275 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

2117 of Sweden Tarpaulin Duffel Bag 60L – Rejsetaske
Tarpaulin er en funktionel, støv- og vandafvisende samt slidstærk duffelbag, som kan bruges til det meste, hvad enten det fx er som rejsetaske eller sportstaske så har denne 60L taske opbevaringsmuligheder samt justeringsmuligheder, så den kan tilpasses dit behov.
Slidstærke og funktionelle tasker fra 2117 – køb dem her!
Denne taske er designet med et stort hovedrum som tillige har et lille rum i denne ene side med lynlås. Ydermere har taskens låg en indvendig mesh lomme med lynlås samt en udvendig lomme, hvor du fx kan opbevare dine justerbare og aftagelige skulderseler, når de ikke bruges.
På taskens overside sidder der en bærehank som ydermere har en remsamler med velcro luk, så du kan bære tasken i hånden, når selerne er taget af eller gemt væk. På den gummibelagte underside sidder der 4 profilerede fødder, hvilket skåner taskens bund imod unødig slitage.
Af andre nævneværdige detaljer kan nævnes at tasken har en med nylon remme og kliklåse justerbar side højde samt nylon greb i begge ender. Ydermere har tasken på ydersiderne nylon bånd med loops.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Rygsække | Kvinder 2117 Of Sweden Tarpaulin Duffel Bag 60L Sort”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret