Tilbud

Rygsække | Kvinder Jack Wolfskin Moab Jam 30L Blå

DKK 1337.36 DKK 629.52

Jack Wolfskin MOAB Jam 30L – Rygsæk Fantastisk cykelrygsæk fra Jack Wolfskin med 30L volumen og smarte detaljer til cykelturen. Kvalitetsrygsæk med …

På lager

Varenummer: ARS2698/XM9253 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Jack Wolfskin MOAB Jam 30L – Rygsæk
Fantastisk cykelrygsæk fra Jack Wolfskin med 30L volumen og smarte detaljer til cykelturen.
Kvalitetsrygsæk med stor funktionalitet – Køb MOAB JAM 30 her!
Denne smarte rygsæk er speciel designet til cykelaktiviteter, men kan også bruges til mange andre lejligheder, hvor du har brug for at have regntøj, snacks og vand med på turen.
MOAB JAM 30 har et rummeligt hovedrum med en lomme, der har plads til vandblære og vandslangeudgang. I bunden er rygsækken designet med en ekstra lynlåslomme, som indeholder et regnslag ril rygsækken.
Rygsækkens front er designet med en lynlåslomme og en elastisk stiklomme, hvor du hurtigt kan pakke et stykke tøj væk på farten. Frontlommen med lynlåsluk indeholder desuden en organizer med bl.a. polstret lomme til brillen og nøglering.
Af andre opbevaringsmuligheder har rygsækken en lynlåslomme på taljestropperne og to elastiske mesh lommer i siden af rygsækken. Derudover kan du fastgøre hjelmen, LED-lys eller en pumpe på rygsækken.
For at sikre god mobilitet er rygsækken udstyret med Jack Wolfskins fleksible ACS TIGHT bæresystem, hvilket gør at rygsækken sidder tæt til kroppen og giver dig fuld kontrol over belastningen. Derudover er der sørget for god luftgennemstrømning og blød polstring for optimal komfort.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Rygsække | Kvinder Jack Wolfskin Moab Jam 30L Blå”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret