Tilbud

Rygsække | Kvinder Jack Wolfskin Piccadilly Bp Sort

DKK 1302.96 DKK 644.16

Jack Wolfskin Piccadilly BP – Taske/Rygsæk Alsidig taske fra Jack Wolfskin til shopping, bytur eller storbyferie. Med tre forskellige muligheder for at …

På lager

Varenummer: ARS2698/XM9284 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Jack Wolfskin Piccadilly BP – Taske/Rygsæk
Alsidig taske fra Jack Wolfskin til shopping, bytur eller storbyferie. Med tre forskellige muligheder for at bære tasken er du klar til enhver situation.
Shop till you drop – Få Piccadilly Backpack fra Jack Wolfskin her!
Piccadilly BP kommer med tre bæremuligheder, da du både kan have den over skulderen, i hånden eller bære den som en rygsæk. En af skulderremmene kan også gemmes væk i siden af tasken.
Denne yderst praktiske taske giver dig mange opbevaringsmuligheder til alt det du skal have med på turen. Den store hovedrum med lynlåslukning er udstyret med en stor lomme med velcrolås samt en lille sikkerhedslomme med lynlås.
På ydersiden er tasken designet med en stor lomme med velcrolås og nøglering samt en stor lynlåslomme. I siden er der desuden en ekstra åben lomme.
Tasken er en del af Jack Wolfskins Seven Dials series, som er fremstillet af genanvendte plastik flasker og designet med syntetiske ruskinds detaljer. Derudover er overfladen behandlet med PFC-fri vandafvisning.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Rygsække | Kvinder Jack Wolfskin Piccadilly Bp Sort”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret