Tilbud

Rygsække | Kvinder Nanok Elm Pc Bag 20 Sort

DKK 273.77 DKK 117.12

Nanok Elm PC Bag 20 – Rygsæk Klassisk rygsæk fra Nanok, der rummer 25 liter og kommer med et praktisk PC-fag. Hold styr på dine sager – Køb Elm PC Bag fra Nanok! Denne meget anvendelige rygsæk ka…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM9221 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Nanok Elm PC Bag 20 – Rygsæk
Klassisk rygsæk fra Nanok, der rummer 25 liter og kommer med et praktisk PC-fag.
Hold styr på dine sager – Køb Elm PC Bag fra Nanok!
Denne meget anvendelige rygsæk kan bruges på både vandreture, i hverdagen eller til dagsudflugter. Rygsækken har en volumen på 25L og er udstyret med rummelige rum og lommer, som er nemme at komme til.
Det store hovedrum lukkes ved hjælp af lynlås og giver plads til en bærbar computer (15" skærm), hvilket bl.a. gør den velegnet som skole- og arbejdstaske.
Det andet rum åbnes og lukkes ligeledes med lynlås og byder på en praktisk organizer, der giver mulighed for at holde styr på småting såsom kuglepen og nøgler.
Du får adgang til frontlommen igennem en mindre lynlås i siden, mens de elastiske meshlommer i hver side giver plads til drikkedunke og andre småting, som du skal i rækkevidde.
Det stabile rygpanel med polstrede paneler og de justerbare og polstrede skulderremme sikrer sammen med den justerbare brystrem en god bærekomfort. Derudover kan du bære rygsækken i hanken på toppen.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Rygsække | Kvinder Nanok Elm Pc Bag 20 Sort”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret