Tilbud

Rygsække | Kvinder Salomon Trailblazer 20L Bp Sort

DKK 527.04 DKK 322.08

Salomon Trailblazer 20L BP – Rygsæk Let vandrerygsæk fra Salomon til rejser, vandreture, weekendtrips og dagsudflugter. Fantastisk rygsæk til en god pris…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM9244 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Salomon Trailblazer 20L BP – Rygsæk
Let vandrerygsæk fra Salomon til rejser, vandreture, weekendtrips og dagsudflugter.
Fantastisk rygsæk til en god pris – Køb Trailblazer 20l BP nu!
Her får du en virkelig komfortabel letvægtsrygsæk med et behageligt bæresystem, som kan tilpasses til din krop og sidder næsten som en vest. Den ventilerende polstring med ventilationshuller øger komforten yderlig, når dit aktivitetsniveau er højt.
Rygsækken har en smart bærekonstruktion med både justerbare skulderremme, justerbart brystspænde og justerbart hoftebælte, som fordeler belastningen og giver dig mere komfort og stabilitet.
Det elastiske brystspænde giver plads til dit bryst, når du trækker vejret tungt under aktivitet. Hoftebæltet er desuden forsynet med en lynlåslomme og en netlomme, så du nemt og hurtigt kan komme til nogle småting.
Hovedrummet har god plads og er forsynet med en hængende lomme, hvor du kan opbevare din bærbar og beskytte den dermed fra resten af indholdet samtidig med at du undgår stød fra bunden.
øverst på rygsækken sidder en ekstra lynlåslomme med nøgleholder, mens fronten er designet med en lodret lynlåslomme. I hver side har rygsækken desuden en strækbar netlomme til f.eks. en drikkedunk.
På ydersiden er rygsækken designet med en del løkker og elastikker, som giver dig mulighed for at fastgøre grej, som f.eks. vandrestave, hvis der skulle opstå behov for det.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Rygsække | Kvinder Salomon Trailblazer 20L Bp Sort”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret