Tilbud

Rygsække | Kvinder Salomon Trailblazer 30L Bp Grøn

DKK 751.03 DKK 409.92

Salomon Trailblazer 30L BP – Rygsæk Elegant letvægtsrygsæk fra Salomon med komfortabelt bæresystem og mange smarte detaljer. Hav plads dit grej – Køb Trailblazer 30l BP her! Her får du en let og velsiddende rygsæk til rigtig mange…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM9246 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Salomon Trailblazer 30L BP – Rygsæk
Elegant letvægtsrygsæk fra Salomon med komfortabelt bæresystem og mange smarte detaljer.
Hav plads dit grej – Køb Trailblazer 30l BP her!
Her får du en let og velsiddende rygsæk til rigtig mange formål. Modellen egner sig både til dagsudflugter, krævende vandreture, weekendtrips og hverdagsbrug.
Den polstrede og stabile rygkonstruktion med justerbare bryst- og hoftestropper samt skulderremme sikrer dig fantastisk komfort, som tilpasser sig præcis til din krop og sidder næsten som en vest. Den ventilerende polstring med ventilationshuller øger komforten yderlig, når dit aktivitetsniveau er højt.
Det justerbare hoftebælte er forsynet med en smart lynlåslomme på hver side til småting som snacks eller mobilen, så du nemt og hurtigt kan komme til.
Hovedrummet har en volumen på 30 liter og er forsynet med en indvendig lomme og giver dig mulighed for at integrere et drikkesystem, da du kan fastgøre en vandblære med vandslangeudgang.
øverst på rygsækken sidder en ekstra lynlåslomme med karabin til f.eks. nøgler, mens fronten er designet med en lodret lynlåslomme. I hver side har rygsækken desuden en netlomme i strækbart mesh materiale til f.eks. en drikkedunk.
Kompressionsremme på hver side gør det muligt at minimere rygsækkens volumen, når du ikke skal have så meget udstyr med på turen. Flere løkker og elastikker giver derudover mulighed for at fastgøre grej, som f.eks. vandrestave, hvis du har behov for det.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Rygsække | Kvinder Salomon Trailblazer 30L Bp Grøn”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret