Tilbud

Skitøj | Kvinder Columbia Jr Bugaboo Ii Pant Pink

DKK 547.54 DKK 241.56

Columbia Jr Bugaboo II Pant – Børne Skibukser Farverige børne skibukser fra Columbia med alle de gode funktioner, der holder dit barn varm, tør og tilfreds. Perfekt til leg i sneen – Køb Jr Bugaboo II Pant her! Disse v…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM8857 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Jr Bugaboo II Pant – Børne Skibukser
Farverige børne skibukser fra Columbia med alle de gode funktioner, der holder dit barn varm, tør og tilfreds.
Perfekt til leg i sneen – Køb Jr Bugaboo II Pant her!
Disse vandtætte og åndbare skibukser er lavet med Columbias Omni-Tech™ membran og har tapede sømme ved udsatte områder for at holde dit barn tør. Det varmeisolerende for og den unikke inderside med varmereflekterende effekt sørger derudover for god varme på de kolde dage.
Det slidstærke materiale er ekstra forstærket ved knæene og i benenden og det praktiske snefang nederst holder sneen ude, så dit barn kan lege ubekymret i sneen.
For en velsiddende pasform er buksen udstyret med velcrojusteringer i talje og en klassisk knap- og lynlåsåbning. Derudover er der mulighed for at tilføje et bælte, hvis behovet opstår.
Flere gode detaljer er de praktiske sidelommer med lynlås, en lårlomme med velcrolås og refleksdetaljer for bedre synlighed. Derudover er buksen designet med Columbias OUTGROWN™ system, der giver mulighed for at forlænge buksen, når dit barn vokser.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skitøj | Kvinder Columbia Jr Bugaboo Ii Pant Pink”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret