Tilbud

Skitøj | Kvinder Nanok Filur 21, Jr. Flerfarvet

DKK 757.62 DKK 322.08

Nanok Filur 21, Jr. – Børne Flyverdragt Smart børne flyverdragt fra Nanok med vind- og vandtæt overflade og god varmeisolering. Skal dit barn lege udenfor? – Køb en flyverdragt her! Denne dejlige flyv…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM8783 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Nanok Filur 21, Jr. – Børne Flyverdragt
Smart børne flyverdragt fra Nanok med vind- og vandtæt overflade og god varmeisolering.
Skal dit barn lege udenfor? – Køb en flyverdragt her!
Denne dejlige flyverdragt er lavet i vind- og vandtæt samt åndbar kvalitet og har tapede syninger. Dragten kan modstå et vandsøjletryk på 8.000mm, hvilket beskytter godt mod vand og snavs.
Den lette polyesterforing med glat overflade sørger for en god varmeisolering og gør det nemmere at tage dragten på. Materialet er slidstærkt og sikrer god komfort og bevægelsesfrihed, så dit barn kan lege frit.
De elastiske ærmeafslutninger med håndledsvarmere, en elastisk indsats bagpå og de elastiske benafslutninger med stropper sikrer en velsiddende pasform og sørger for at holde dragten på plads.
På fronten er dragten forsynet med en halvlang lynlås med hagebeskytter i toppen og vindflapper, der forhindrer vinden i at snige sig indenfor dragten. To sidelommer med lynlåse giver desuden plads til opbevaring.
Den aftagelige hætte er udstyret med trykknapper, så hætten kan løsne sig hurtigt, hvis dit barn skulle hænge fast i noget. Flere gode detaljer er det smarte mønster og de synlige reflekser på hele dragten.
En flyverdragt i smart design og fantastisk kvalitet – Shop Nanok Filur Jr. nu!

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skitøj | Kvinder Nanok Filur 21, Jr. Flerfarvet”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret