Tilbud

Skitøj | Kvinder Nanok Halo, Uni. Grå

DKK 846.19 DKK 490.44

Nanok Halo, Uni. – Voksen Ski- Og Vinterjakke Flot unisex ski- og vinterjakke fra Nanok til voksne. Hal, Uni er både åndbar, vind og vandtæt. Jakk…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM8760 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Nanok Halo, Uni. – Voksen Ski- Og Vinterjakke
Flot unisex ski- og vinterjakke fra Nanok til voksne. Hal, Uni er både åndbar, vind og vandtæt.
Jakken til både Hr. og Fru – Find Nanok Halo, Uni her!
Her får du en lækker ski- og vinterjakke der passer til både herre og damer. Dette er en jakke der kan bruges i hverdagen såvel i alperne på ski.
Jakken er i en skøn åndbar kvalitet med tapede sømme der holder vandet ude. Med dens indvendig snefang og liftkortlomme på venstre ærmer er den oplagt til den årlige skiferie.
Nanok Halo, Uni er designet med en gennemgående lynlås i venstre side, denne lynlås er udstyret med en indvendig vindflap og hagebeskytter. I højre side finder du en kort lynlås der har en kile og hagebeskytter, denne lynlås giver dig mulighed for at lyne ned så du har ekstra plads til en halsedisse.
Modellen er lavet med en fast hætte, der kan justeres i nakken og rundt om ansigtet. ærmerne har bløde og strækbare manchetter med tommelfingerhul. Som en ekstra god detalje kan ærmerne også justeres med velcro.
Til opbevaring er Nanok Halo, Uni designet med en stor kængurulomme, hvor du finder adgang fra toppen og siderne. I toppen er der lynlås og en flap der lukkes med velcro. Indvendig i jakken finder du en lille lynlåslomme til opbevaring af mobilen og andre værdigenstande.
OBS! Jakken er en unisex model, derfor anbefaler vi at kvinder vælger et nummer mindre end de plejer at bruge.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skitøj | Kvinder Nanok Halo, Uni. Grå”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret