Tilbud

Sneakers | Kvinder Hummel Marathona Reach Lx Sort

DKK 1057.74 DKK 614.88

Hummel Marathona Reach LX – Voksen Fritidssko Her får du en moderne sneakers til voksne fra Hummel fremstillet i et retro look med inspiration fra 80’erne. Dog har skoen moderne features som f…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM8874 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Hummel Marathona Reach LX – Voksen Fritidssko
Her får du en moderne sneakers til voksne fra Hummel fremstillet i et retro look med inspiration fra 80’erne. Dog har skoen moderne features som fx formstøbte Ortholite indersåler samt REACH EVA mellemsåler, hvoraf sidstnævnte sikrer et optimalt energiafkast.
Retro sneakers fra Hummel – Køb dem her!
Skoene er designet med en løbeskos silhuet og en overflade af mesh kombineret med ruskind. Ydermere af de detaljer som broderede hummelvinkler på siderne samt smarte refleksdetaljer på skoenes overside og hæl.
Marathona Reach LX har en fasthæftet skotunge som forhindrer sand og støv i at komme ned i skoen ved snørebåndende samt et printet logo p skotungen. Ydermere har de et let polstret instep samt en loop på hælen.
Af sidste nævneværdige detalje så har skoene en slidstærk zoneinddelt gummisål som giver et godt fodfæste på underlaget.
Skoene kan sættes sammen med både cowboybukser, tights og kjoler for at give et trendy og moderne look. Det er kun din smag og fantasi der sætter grænser for kombinationsmulighederne.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sneakers | Kvinder Hummel Marathona Reach Lx Sort”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret