Tilbud

Træningssko | Kvinder Under Armour W Charged Pursuit 2 Sort

DKK 823.50 DKK 322.08

Under Armour W Charged Pursuit 2 – Dame Fritidssko Sporty Under Armour dame sko med god fleksibilitet, støddæmpning og alsidighed. Elsker du en aktiv hverdag? – Prøv UA W Charged Pursuit 2! Disse lækre løbe- og fritidssko henvende…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM9111 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Under Armour W Charged Pursuit 2 – Dame Fritidssko
Sporty Under Armour dame sko med god fleksibilitet, støddæmpning og alsidighed.
Elsker du en aktiv hverdag? – Prøv UA W Charged Pursuit 2!
Disse lækre løbe- og fritidssko henvender sig til en neutral løbestil og kan klare korte løbedistancer, men fungerer også super godt til en aktiv hverdag. Den innovative mesh overdel føles utrolig let og åndbar, samtidig med at den giver støtte, hvor det er nødvendig.
Modellen er designet med blød skumpolstring omkring anklen og under pløsen, hvilket sørger for en velsiddende pasform, der omslutter foden. Derudover tilpasser den bløde indlægssål sig fodens form og den polstrede hæl sikrer optimal komfort.
W Charged Pursuit 2 er forsynet med den smarte Charged Cushioning® mellemsål, der sørger for en lækker afvikling, forbedret absorbering og en længere holdbarhed, så du kan have glade af dine sko i lang tid.
Ydersålen har et dæk-inspireret mønster, der tilbyder god fleksibilitet og et fantastisk greb. Diskrete UA logoer giver et sporty og klassisk look.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Træningssko | Kvinder Under Armour W Charged Pursuit 2 Sort”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret