Tilbud

Vandresko | Kvinder Blundstone #1306 Brun

DKK 1018.94 DKK 629.52

Blundstone #1306 – Herre Outdoor Støvle Her får du en all-round støvle i topkvalitet, som du kan bære til næsten alle lejligheder. Få et par af de populær…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM9039 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Blundstone #1306 – Herre Outdoor Støvle
Her får du en all-round støvle i topkvalitet, som du kan bære til næsten alle lejligheder.
Få et par af de populære støvler – Shop Blundstone støvler her!
Disse lækre støvler er lavet i den højeste kvalitet og kan bruges til rigtig mange lejligheder. Modellen byder på stor komfort med et elegant look, der passer til næsten alt dit tøj uanset om du skal til fest eller bare bare gå en tur i skoven.
Blundstone 1306 modellen er fremstillet i kraftigt læder, som gør overfladen vandafvisende og samtidig fleksibel. Sammen med de elastiske paneler i hver side er støvlerne meget komfortable at have på.
Støvlen er forstærket ved hælen og har en dobbelt syning omkring elastikken, der sikrer en god balance imellem komfort og slidstyrke.
Den ergonomisk konstruerede sål med støddæmpende teknologier reducerer dine fødders træthed og øger komforten, mens den slidstærke ydersål sørger for et godt greb på underlaget.
Sammenlignet med andre klassiske Blundstone støvler har denne model en mere firkantet udtryk i snuden og en lidt mere elegant og let sål. Støvlen er ideel, når du tager fra arbejde direkte i byen eller bare gå en tur.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandresko | Kvinder Blundstone #1306 Brun”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret