Tilbud

Vinterstøvler | Kvinder Blundstone W #1671 Sort

DKK 1057.01 DKK 549.00

Blundstone W #1671 – Dame Støvle Elegant Chelsea boot fra Blundstone i vandafvisende og smidigt premiumlæder, som føles ligeså godt som det ser ud. Kombiner komfort med stil – Køb Blundstone støvler her! Her får du en elegant og kom…

På lager

Varenummer: ARS2698/XM9056 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Blundstone W #1671 – Dame Støvle
Elegant Chelsea boot fra Blundstone i vandafvisende og smidigt premiumlæder, som føles ligeså godt som det ser ud.
Kombiner komfort med stil – Køb Blundstone støvler her!
Her får du en elegant og komfortabel støvle med feminin pasform og læderoverdel i topkvalitet. Den forhøjede hæl sørger for ekstra højde og stil uden at gå på kompromis med komfort og slidstyrke.
Den vandafvisende læderoverdel og den komfortable læderlinning bagtil sikrer uovertruffen komfort og en lang holdbarhed af dine støvler, så du kan have glade af dem i land tid.
Den udtagelig komfort fodseng er designet med ekstra puder ved forfod og hæl, hvilket giver god støddæmpning og gør støvlerne bekvemme at have på uden at gå på kompromis med stilen.
Den slidstærke PU ydersål tilbyder ligeledes god komfort og sørger for at du står fast på underlaget. Brede elastikker på begge sider af skaftet og det ikoniske stropper på skaftkanten gør det desuden nemmere at tage støvlerne på.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Kvinder Blundstone W #1671 Sort”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret